Ellen Vaessen

Massage

Massage op haptonomische basis

Het doel van deze massage is contact te maken met jouw lijf. Zit jij vooral in je hoofd en ben je vooral aan het denken. Dmv massage op haptonomische basis krijg je weer meer gevoel voor je lichaam. Je hoofd kan wat tot rust komen. En jouw lijf kan hierbij gaan verzachten.

Maak een afspraak

 

Sportmassage

Een stevige massage gericht op het verbeteren van de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Geschikt voor sporters en voor niet-sporters die van een stevige massage houden.

Maak een afspraak

 

Ontspanningsmassage

Een rustige massage gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Door middel van deze massage kunt u heerlijk tot rust komen. Een cadeautje voor jezelf.

Maak een afspraak

 

Stoelmassage

Ideaal voor het aanpakken van nek- en schouderklachten. Zittend op deze stoel kunnen de nek- en schouderspieren extra goed worden gemasseerd. Stoelmassage kan als losse behandeling worden gekozen of in combinatie met een tafelmassage. Deze massage kan ook door de kleding heen worden gegeven.

Maak een afspraak

 

NB. De massages komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage).