Ellen Vaessen

Ellen Vaessen

Haptotherapie draait voor mij om het in het leven staan met alles wat er is. Hier horen de leuke, maar ook de minder leuke dingen bij. Ik draag graag bij aan het kunnen dragen van alles wat er is, om op deze manier zo vitaal mogelijk in het leven te staan.

Door de combinatie van bewegingswetenschappen, sportpsychologie, sportmassage en haptotherapie heb ik mij verdiept in zowel de fysieke, als de mentale kanten van ons welzijn. Met haptotherapie richt ik mij op het snijvlak van waar mentaal en fysiek samen komen. Wanneer mentaal en fysiek, oftewel denken en voelen in balans zijn, zijn we op ons sterkst. Deze balans komt in het gedrang bij stress, maar ook bij ziekte, rouw of angsten. De uitdaging is om ook in deze  moeilijke omstandigheden de balans weer terug te vinden.

Ik heb een down-to-earth benadering, ben direct, eerlijk en ga graag samen met de cliënt op zoek naar de balans.