Ellen Vaessen

Tarieven

Haptotherapie

Sessie Haptotherapie 1 uur 80 euro

Haptotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit het aanvullende pakket. Controleer hiervoor het polisblad. Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Via deze link is een overzicht te vinden van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Sessie Haptonomische zwangerschapsbegeleiding 1 uur 80 euro

Zwangerschapshaptonomie is een specialisatie van haptotherapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit het aanvullende pakket. Controleer hiervoor het polisblad. Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Via deze link is een overzicht te vinden van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Meestal bestaat de begeleiding uit 5 a 6 sessies voorafgaand aan de bevalling en 1 sessie na de bevalling. In overleg kan (een deel van deze sessies) met beeldbellen worden gevolgd  in verband met kwetsbaarheid gedurende de zwangerschap.

Assortiment Massage

NB. Massages komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Massage op haptonomische basis
Het doel van deze massage is contact te maken met jouw lijf. Zit jij vooral in je hoofd en ben je vooral aan het denken. Dmv massage op haptonomische basis krijg je weer meer gevoel voor je lichaam. Je hoofd kan wat tot rust komen. En jouw lijf kan hierbij gaan verzachten.
1 uur 60 euro
Sportmassage
Een stevige massage gericht op het verbeteren van de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Geschikt voor sporters en voor niet-sporters die van een stevige massage houden.
1 uur
1/2 uur
60 euro
30 euro
Ontspanningsmassage
Een rustige massage gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Door middel van deze massage kunt u heerlijk tot rust komen. Een cadeautje voor jezelf.
1 uur
1/2 uur
60 euro
30 euro

Gelieve na afloop van de sessie met pin te betalen.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij mailen, bellen, of bereiken via SMS en Whatsapp.
Spreek gerust mijn voicemail in. Dan bel ik u terug.

T: 06-43901102
E: info@ellenvaessen.nl